Velkommen til Arthur Andersen Kran & Transport - Din pålidelige partner inden for vognmands- og krankørsel

Arthur Andersen Kran & Transport står som en stolt repræsentant for fem generationers erfaring inden for transportbranchen. Med en flåde bestående af 35 lastbiler udstyret med topmoderne kraner, der er betjent af erfarne kranførere, går vi altid den ekstra mil for at levere service i særklasse. Vores kranførere er værdsatte samarbejdspartnere til vores mangeårige kunder, der efterspørger erfaring og know how, for eksempel når tungt stål skal løftes i højderne, og monteres med præcision.

Vi er tilgængelige

Vores tilgængelighed er en hjørnesten i forretningen. Vi har ét telefonnummer, som du altid kan ringe til, uanset om du har behov for affaldscontainere, eller om du skal have løftet stålplatforme eller altaner på byggepladsen. Vores disponenter sidder klar med rådgivning og tilbudsgivning, så du kan få den rette løsning. Vi udfører også besigtigelser for dig, og tager dermed ansvaret for at opgaven udføres med det rette materiel.

Brug os som totalleverandør

En af vores styrker er, at vi tilbyder samlede totalløsninger, så du kun behøver at entrere med én vognmand. Vi er med fra tidspunktet, hvor skovlen sættes i jorden, til den sidste tagplade er løftet på plads. Udover krankørsel og transport står vi for eksempel gerne for udlægning af køreplader samt container- og affaldshåndtering undervejs i byggeprocessen.

Højt kvalitetsniveau

Vi strækker os ikke kun med vores kraner, men også i overført betydning for at sikre, at dine forventninger bliver mødt. Bedøm os på vores engagement og faglighed. Vi sætter en ære i at levere kvalitet, og skulle vi lave en fejl, så bliver den rettet.

Kontakt os

Kontakt os i dag, og hør hvad vi kan tilbyde som fast samarbejdspartner i forhold til dine kran- og transportbehov. Med vores lokationer i Horsens og Aarhus dækker vi hele Øst- og Midtjylland med egne lastbiler, og kan i øvrigt tilbyde kran- og transportløsninger gennem samarbejdspartnere i resten af landet.

Læs vores klimaregnskab

Læs mere her.

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

51

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble