Kontakt

Vi sidder klar
ved telefonen

Mandag - fredag: kl. 07:00 - 17:00
Lørdag: April, Maj & Juni 9.00 - 13.00

Søndag: lukket

Søren Tinggård, 5. generation og direktør. Ansvarlig for indkøb, markedsføring, kunder og medarbejdere. En transportuddannelse og 'lastbiler i blodet' er baggrunden for Sørens daglige virke. Større kontrakter og samarbejdsaftaler fylder også tiden ud i Sørens dagligdag. 

Ansvarsområder:
Salg, markedsføring, indkøb, materiel, udvikling og personale

Karsten Tinggård er ansvarlig for den lokale krankørsel, grabbiler, jernplader, byggemarkedsbiler, flytning af selvkørende maskiner på blokvogn og hurtigløber, entreprenørkørsel og de mindre kraner.

Ansvarsområder:
Krankørsel med mindre kranbiler, grabbiler, køreplader, byggemarkedsbiler, blokvogn og entreprenørkørsel.

Annette Lundby, Ansvarlig bogholder. Daglig kredit, debit og likviditets styrring. Månedsrapportering og vognregnskaber udfærdiges af Annette. Løn til timelønnede såvel som funktionærer. Budgetter og regnskaber.  

Ansvarsområder:
Regnskab, løn, bogholderi.

Anne-Mette, Bogholder og adminstrativ. Opgaverne hos Anne-Mette er mange. Fakturaregistrering, billag, opdatering af stamdata, daglig konto afstemning, telefonpasning, arbejdstøj og meget mere.  

Ansvarsområder:
Bogholderi, administration mm. 

Trine er ansvarlig for den lim der holder forretningen sammen. Hun løser opgaver på alle områder administrativt. Fakturering, projektopfølgninger, afregning, It/mail/tablet/website, telefonpasning, Sociale arrangementer. 

Endvidere håndterer Trine certifikater, kørekort og fornyelse af disse. Trine er forretningens blæksprutte. 

Allan har erfaring fra sit liv med kraner og transport. Tidligst i karieren som deltagende i familiefirmaet E. Søndergaard som efterfølgende sælges til BMS. Allans mange år med kraner, som disponent og afdelingsleder, har givet ham en solid viden på området.

Ansvarsområder:
Krankørsel, maskintransport, pavillionflytning, hejseopgaver, bådtransport og specialopgaver

Bent planlægger kranopgaver for vores større kraner, hans erfaring har han fra kørsel med, og betjening af lastbilkraner. Han er de seneste år rykket ind til skrivebordet som disponent og planlægger af kranopgaver. 

Bents indlysende fordele er at kende opgaverne fra alle vinkler og kunne hjælpe kunder så vel som ansatte.  

Henrik Esbensen er ansvarlig for disponering af vores affaldscontainerne, den lovpligtige affaldsregistrering hos miljøsyrelsen og diverse ansøgninger. Også levering af løst tip i Østjylland varetages af Henrik.

Henrik har tidligere selv kørt lastbil, og nu disponeret gennem mange år. 

Ansvarsområder:
Container, tip, miljø og affaldsregistrering

Rene Christensen er ansvarlig for disponering af mindre kraner, affaldscontainerne, entreprenørkørsel, tilbudsberegning og diverse ansøgninger. Specielt ligger planlægningen omkring træfældning også hos Rene. 

Renes baggrund er uddannelse i transport og hele hans voksenliv i disponering. 

Ansvarsområder:
Træfældning, container, tip, mindre kraner, tilbudsgivning.

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

139

År med god service

33

Køreklare biler

43

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble