Kontakt

Vi sidder klar
ved telefonen

Telefon: +45 7562 5677
Mail: arthur@arthur.dk

Mandag - fredag: kl. 07:00 - 17:00
Lørdag: April, maj og juni: Kl. 09.00 - 13.00

Søndag: Lukket

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

Søren Tinggård, 5. generation og direktør. Ansvarlig for indkøb, markedsføring, kunder og medarbejdere. En transportuddannelse og 'lastbiler i blodet' er baggrunden for Sørens daglige virke. Større kontrakter og samarbejdsaftaler fylder også tiden ud i Sørens dagligdag. 

Ansvarsområder:
Salg, markedsføring, indkøb, materiel, udvikling og personale

Karsten Tinggård er forretningens "grand old man". 4. generation I vognmandsfamilien og tidligere ejer af forretningen. Karsten betjener og servicerer enkelte helt store kunder, afløser på disponent posterne men værkstedsoverblikket er primært det Karstens dag går med. 

Ansvarsområder:
Værksted, syn og service af biler, kraner og efterløbs materiel. 

Annette Lundby, økonomi- og administrationschef.

Ansvarlig for udarbejdelse af budgetter, økonomi- og vognregnskaber samt månedsrapportering. Derudover er Annette ansvarlig for firmaets likviditetsstyring samt løn til timelønnede og funktionærer.

Ansvarsområder:
Regnskab, løn, bogholderi.

Trine er ansvarlig for den lim der holder forretningen sammen. Hun løser opgaver på alle områder administrativt. Fakturering, projektopfølgninger, afregning, It/mail/tablet/website, telefonpasning, arbejdstøj og sociale arrangementer. 

Endvidere håndterer Trine certifikater, kørekort og fornyelse af disse. Trine er forretningens blæksprutte. 

Allan har erfaring fra sit liv med kraner og transport. Tidligst i karieren som deltagende i familiefirmaet E. Søndergaard som efterfølgende sælges til BMS. Allans mange år med kraner, som disponent og afdelingsleder, har givet ham en solid viden på området.

Ansvarsområder:
Krankørsel, maskintransport, pavillionflytning, hejseopgaver, bådtransport og specialopgaver

Michéle planlægger for vores større kranbiler. Michéle er også en stor del af logistikoptineringen og dermed få de mange opgaver der ligger geografisk spredt til at gå op i en større enhed. 

Erfaring i transportbranchen har hun masser af, derfor er kontakten til kunder og kranførere absolut en hjemmebane. Det korrekte materiel, den korrekte tid og i det hele taget den korrekte løsning fremtryller Michéle fra skrivebordet.  

Bent besigtigere opgaver i kategorien "det lidt mere kringlede". Hans erfaring har han fra kørsel med, og betjening af lastbilkraner. Han er de seneste år rykket ind til skrivebordet som disponent og planlægger af kranopgaver. Bent strukturere, organiserer og ensarter virksomhedens mange løfteredskaber og påhængskørertøjer. Ligesom mange ting der "falder ned mellem to stole" samles op af Bent. 

Bents indlysende fordele er at kende opgaverne fra alle vinkler og kunne hjælpe kunder så vel som ansatte.  

Henrik Esbensen er ansvarlig for disponering af vores affaldscontainerne, den lovpligtige affaldsregistrering hos miljøsyrelsen og diverse ansøgninger. Også levering af løst tip i Østjylland varetages af Henrik.

Henrik har tidligere selv kørt lastbil, og nu disponeret gennem mange år. 

Ansvarsområder:
Container, tip, miljø og affaldsregistrering

Rene Christensen er ansvarlig for disponering af mindre kraner, affaldscontainerne, entreprenørkørsel, tilbudsberegning og diverse ansøgninger. Specielt ligger planlægningen omkring træfældning også hos Rene. 

Renes baggrund er uddannelse i transport og hele hans voksenliv i disponering. 

Ansvarsområder:
Træfældning, container, tip, mindre kraner, tilbudsgivning.

140

År med god service

33

Køreklare biler

51

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble