Kran med grab

Lastbilkranerne i denne størrelse er ofte mere afhængige af optimal hurtighed og at kunne manøvreres let og effektivt. I de nære løft helt inde ved bilen er kapaciteten 3 tons. Kranerne er naturligvis med fjernbetjening. Vi har flere forskellige kranvogne i dette segment. Lastbilerne er med lad for godstransport som f.eks. tagpap, byggematerialer, pallegods ol. men ofte er det med container eller pendellad for kørsel med grab og løse materialer som sand, stabilgrus, barkflis og støbematerialer. Kranbilerne har stor fleksibilitet og er ofte en all round kran i byggeriet.

Kranvognen er optimal til at transporterer gods både på selve forvognen og på et påhængskørertøj, med og uden tip. Disse kraner fungerer perfekt til udlægning af køreplader, men kan naturligvis også arbejde med grab ved f.eks udlægning af asfalt, sandpude, eller grab af haveaffald.    

Opgaverne til kranbilerne er mange, montage arbejde, opsætning af spær, kviste, ventilation, vinduer, levering og flytning af byggematerialer, tagpap, isolering, polystyren isolering, 10 og 20 fods skibscontainere, vakuum sug, "badekar" til nedtagning af tagsten osv, det er næsten kun fantasien der sætter grænser. 

Forespørg køretøj

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

46

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble