Krankørsel og transport af byggematerialer og bygningsstål i Øst- og Midtjylland

Arthur Andersen Kran & Transport er en moderne vognmandsvirksomhed drevet af femte generation. Vi råder over en alsidig flåde af mere end 30 kranbiler i forskellige størrelser og konfigurationer. Vores kraner spænder fra små med en rækkevidde på 10 meter til store kraner med en rækkevidde på op til 50 meter. Dette gør, at vi kan løse selv meget krævende kranopgaver.

Vi har over årene specialiseret os i at løse kranopgaver for større smede- og metalvirksomheder i forbindelse med transport og løft af bygningsstål af enhver slags. Vi står årligt for talrige løfteopgaver for metalvirksomheder, der som led i entrepriser har ansvaret for at løfte og montere bygningsstål i forbindelse med byggeprojekter. 

Hos Arthur Andersen Kran & Transport har vi udført mange kranopgaver i forbindelse med små og store lejlighedsbyggerier, industri- og erhvervsbyggeri, lager- og logistikfaciliteter samt opførsel af offentligt byggeri. Vi kan blandt andet stå for krankørsel/kranopgaver med henblik på montage af følgende:

  • Alle typer stålkonstruktioner og bygningsstål (alle størrelser, dimensioner samt vægt)
  • Altaner/stålaltaner
  • Trapper/ståltrapper
  • Stålgelænder/stålværn
  • Spær/stålspær
  • Gangbroer af stål
  • Øvrigt smedearbejde
  • Stålplatforme
  • Alle typer bjælker af stål (I-bjælker, HEB-bjælker, m.v.)

Ud over krankørsel af traditionelt bygningsstål, kan vi naturligvis tilbyde løft af alle typer af facadeløsninger, vinduer samt naturligvis også emner af træ, såsom for eksempel limtræsbjælker. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads i branchen, og derfor er vi begunstigede af at have fagligt særdeles kompetente og erfarne kranførere, som sætter en ære i at levere millimeterpræcision – hver gang.

Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om jeres behov for krankørsel og transport. Vi har vores lokationer i Horsens og Aarhus, hvorfra vi dækker hele Øst- og Midtjylland. Som kunde hos Arthur Andersen Kran & Transport kan vi dokumentere klimabelastningen for de opgaver, vi udfører for dig.

Læs mere om vores klimaregnskab

Forespørg køretøj

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

51

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble