Privatlivs- og cookiepolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

ANPARTSSELSKABET ARTHUR ANDERSEN TRANSPORT er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: arthur@arthur.dk eller tlf.: 7562 56770

Behandling af persondata
Når du bruger vores kontakt formular på websitet sender du oplysninger til ANPARTSSELSKABET ARTHUR ANDERSEN TRANSPORT. Vi opbevarer ingen persondata på webplatform.

Samtykke til jobansøgninger
Når du benytter vores website til at indsende jobansøgninger, bliver din ansøgning sendt videre på E-mail til én central person i ANPARTSSELSKABET ARTHUR ANDERSEN TRANSPORT, eller specifik til en afdelingsleder hvis dette er angivet. Din ansøgning + bilag bliver ikke lageret nogen steder i forbindelse med indsendelse via websitet, og alle ansøgninger bliver destrueret når det ikke er relevant af beholde ansøgningen.

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vores websitet anvender godkendt krypteringscertifikat(Comodo), således at alle informationer der sendes mellem server og webklienten er kryptereret.

Formål
Firma eller personoplysninger indsamles til følgende formål:

  • Bestilling af arbejdsopgaver

  • Jobansøgninger

Oplysninger indsamlet på websitet bruges til at identificere dig som bruger og vi anvender det til optimerer vores services og indhold på websitet.

Dataminimering
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være bestemt af behovet for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.  

Data holdes ajour
Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne om dig.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter en tredjeparter til opbevaring af dine informationer for at kunne formidle lejeboliger.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Brug af cookies
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at websitet kan huske de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Microsoft Internet Explorer
Google Chrome
Safari
Firefox

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Tredjepartscookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.arthur.dk

Din aktuelle tilstand: Afvis. 

Dit samtykke-ID: goT+bWtOGO7Vn3FITGdoFPUXmgkqZMeVvhtZELgYT1UOQ1q5s+oiMw==Dato for samtykke: torsdag den 3. marts 2022 09.41.31 CET


Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 10.02.2022 af Cookiebot:

Nødvendig (5)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
CONSENT YouTube Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet.  2 år HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie
exp_csrf_token www.arthur.dk Nødvendig for hjemmesidens sikkerhed - Cookien benyttes til at identifcere og forebygge cross-site request forfalskning. 1 dag HTTP Cookie
li_gc LinkedIn Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 2 år HTTP Cookie
PHPSESSID www.arthur.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session HTTP Cookie

Præferencer (2)

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
lang [x2] LinkedIn Gemmer det sprog brugeren har valgt på en hjemmeside Session HTTP Cookie

Statistik (9)

Statistiske cookies giver hjemmesideejere indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_ga Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gat Google Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren 1 dag HTTP Cookie
_gid Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
AnalyticsSyncHistory LinkedIn Benyttes til synkronisering med tredjeparts analyseservice. 29 dage HTTP Cookie
collect [x2] Google
LinkedIn
Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer - Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans. Session Pixel Tracker
exp_last_activity www.arthur.dk Indeholder information om hvilken dato brugeren sidst har besøgt hjemmesiden. Anvendes til statistik. 1 år HTTP Cookie
exp_last_visit www.arthur.dk Indeholder information om hvilken dato brugeren sidst har besøgt hjemmesiden. Anvendes til statistik. 1 år HTTP Cookie
exp_tracker www.arthur.dk Indeholder information om hvilken dato brugeren sidst har besøgt hjemmesiden. Anvendes til statistik. Session HTTP Cookie

Marketing (21)

Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_fbp Meta Platforms, Inc. Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
ads/ga-audiences Google Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Session Pixel Tracker
bcookie LinkedIn Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. 2 år HTTP Cookie
bscookie LinkedIn Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. 2 år HTTP Cookie
fr Meta Platforms, Inc. Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
lidc LinkedIn Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. 1 dag HTTP Cookie
NID Google Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID'et anvendes til at målrette annoncer. 6 mdr. HTTP Cookie
sb Meta Platforms, Inc. Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 2 år HTTP Cookie
tr Meta Platforms, Inc. Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Session Pixel Tracker
UserMatchHistory LinkedIn Indsamler data om den besøgendes præferencer på flere hjemmesider - benyttes til at optimere hjemmesidens annonce-relevans i forhold til den specifikke besøgende. 29 dage HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
YSC YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie
yt.innertube::nextId YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Persistent HTML Local Storage
yt.innertube::requests YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Persistent HTML Local Storage
yt-remote-cast-available YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-cast-installed YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage

 

Dine rettigheder
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst. 

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. 

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. 

Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Dette websted ejes af ANPARTSSELSKABET ARTHUR ANDERSEN TRANSPORT, CVR-nr. 1031 79759, Endelavevej 3, 8700 Horsens

bubble