Kranførerjobbet hvor DU er specialisten, der gør forskellen ?

Halløj hr., eller fru, kranfører. 

Vi søger i øjeblikket medarbejdere, der vil være med til at fortsætte den gode udvikling, som Arthur Andersen Kran og Transport er i. 

Så er spørgsmålet hvad du gerne vil høre nu? Er det, at vi er overdrevne gode, at vi er utroligt flinke, at vi har firmabolsjer, at du kan få fri, når du skal med til skole/hjem samtale - eller i statsamtet? Eller at vi ved, at mennesker er forskellige? Sådan set kan vi jo fortælle dig lige præcis, hvad du vil høre. 

Men det handler om hverdagen, og at den er god for alle parter. Vi skal ikke bilde nogen ind, at solen stråler ud af rø... på alle hver dag, men når vi er åbne og ærlige, bliver problemer til udfordringer, og udfordringer til løsninger. 

Har du lyst til at være ansat her hos os, kan du nu komme til at køre en af vores større kraner med mange forskellige opgaver puttet ind i dagligdagen. Men der er nogle krav...??. 

Du er medspilleren til kunderne såvel som kollegaerne. 

Du ser værdien ved at arbejde med det gode materiel, og motiveres ved den professionelle udførsel. 

Du er til dagligt ædruelig, velfriseret, er ikke løssluppen, du er omgængelig og civiliserert... bla bla bla. Men passer du ind, så mærker vi det hurtigt. 

Send os en hilsen, eller ring til Søren på 21298287

Vi ses. 

30 år hos Arthur Andersen - hvorfor?

Nicolai har arbejdet hos os i 30 år, hvilket vi naturligvis er utrolig stolte af.

Som Nicolai siger, så er der udfordringer, bøvl, glæde, kollegaer, løn, dna, materiel, udvikling og vilje til stede i forretningen. Lige præcis så meget af hver at det er det hele værd ...  

Kontakt os

140

År med god service

33

Køreklare biler

46

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble