Kranførerjobbet hvor DU er specialisten, der gør forskellen?

Halløj hr., eller fru kranfører.

Vi søger i øjeblikket en erfaren og dygtig kranfører, som vil være med til at fortsætte den gode udvikling, som Arthur Andersen Kran og Transport er i.

Hvis du har lyst til at betjene større kraner og ønsker at servicere vores kunder med din viden og ekspertise, så er dette jobbet for dig.

Så er spørgsmålet hvad du gerne vil høre nu? Er det, at vi er overdrevne gode, at vi er utroligt flinke, at vi har firmabolsjer, at du kan få fri, når du skal med til skole/hjem samtale - eller i statsamtet? Eller at vi ved, at mennesker er forskellige? Sådan set kan vi jo fortælle dig lige præcis, hvad du vil høre.

Men det handler om hverdagen, og at den er god for alle parter. Vi skal ikke bilde nogen ind, at solen stråler ud af rø... på alle hver dag, men når vi er åbne og ærlige, bliver problemer til udfordringer, og udfordringer til løsninger.

Har du lyst til at være ansat her hos os, kan du nu komme til at køre en af vores større kraner med mange forskellige opgaver puttet ind i dagligdagen.

Vi har en spændende mulighed for at betjene en HIAB 70 tm kran med flyjib og en imponerende rækkevidde på 30 meter. Kranen er monteret på en 4-akslet bil, der er styrende på 3 aksler, hvilket giver dig mulighed for at manøvrere og arbejde i selv de mest udfordrende omgivelser.

Som kranfører hos os vil dine ansvarsområder omfatte sikker og præcis betjening af kranen til løft og transport af forskellige materialer og genstande. Du skal være fortrolig med at arbejde med større kraner og have evnen til at levere effektive og skræddersyede løsninger til vores kunder.

Kvalifikationer:

  • Erfaring som kranfører og certificering til at betjene større kraner
  • Evnen til at betjene en HIAB 70 tm kran med flyjib og 30 meter rækkevidde
  • Godt kendskab til sikkerhedsprocedurer og lovgivning inden for kranbetjening
  • Dygtighed til at levere skræddersyede løsninger og god kundeservice
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver

Det er et plus, hvis du bor et sted mellem Horsens og Randers.

Du er medspilleren til kunderne såvel som kollegaerne. Du ser værdien ved at arbejde med det gode materiel og motiveres ved den professionelle udførsel.

Du er til dagligt ædruelig, velfriseret, er ikke løssluppen, du er omgængelig og civiliceret... bla bla bla. Men passer du ind, så mærker vi det hurtigt.

Send os en hilsen, eller ring til Søren på 21298287.

Vi glæder os til at høre fra dig.

30 år hos Arthur Andersen - hvorfor?

Nicolai har arbejdet hos os i 30 år, hvilket vi naturligvis er utrolig stolte af.

Som Nicolai siger, så er der udfordringer, bøvl, glæde, kollegaer, løn, dna, materiel, udvikling og vilje til stede i forretningen. Lige præcis så meget af hver at det er det hele værd ...  

Kontakt os

140

År med god service

33

Køreklare biler

51

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble