Private kunder

Private kunder er meget velkomne hos Arthur Andersen Kran & Transport. Som privat kunde hos os har du flere veje at gå hvad transport, kranarbejde, træfældning eller hent- selv trailersalg på vores plads i Horsens angår. 

Behov for en vognmand til de private kunder opstår ofte omkring hus og have, eller omkring hobby og fritid. Opgaverne udført i dette segment spænder fra levering af materialer til haven, som barkflis, sand, granit, pyntesten over afhentning af jord, haveaffald eller betonbrokker der er brækket op i weekenden. 

Har I købt et spabad hejser vi gerne dette ind på plads over huset, har I købt et anneks eller legehus, så placerer vi også det hvor ønsket. Vi besigtiger og prissætter opgaven for jer, og tager dermed ansvar for at få opgaven i mål. Har I en lystbåd der skal i vandet, eller har I købt en ny, så løfter og fragter vi ligeledes gerne den. 

Som niche tilbyder vi træfældning, topkapning og kronreducering. Dette udføres med motorsav monteret på et fældehovede for enden af vores 25 meter kranarm. Ønskes bortkørsel af det grønne affald har vi containere med på både forvogn og påhængskøretøjet.  

Forespørg køretøj

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

46

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble