Kran 70 TM - 28 meters rækkevidde

Kranen er en Hiab 700 med en rækkevidde på 28 meter vandret og 30 meter lodret. I løft helt inde ved bilen er kapaciteten 15 tons. Kranen er med flyjib, wirespil og naturligvis fjernbetjening. Den bagmonterede opbygning giver ekstra muligheder ved opgaver, der kræver udførsel ud til evt. en kant, silo, eller tæt op ad en bygning. Med manuelle udskud i flyjib kan løftehøjden reduceres maximalt til brug gennem for eksempel vindueshuller. 

Kranen kan transportere gods både på selve forvognen, og på et påhængskørertøj. Dermed kan køretøjet også fungere som transportørdelen af emnet, der skal hejses. Kranbilen kan fungere både som forvogn/hænger, og som solo lastbil. Med dette køretøjs unik korte akselafstand, 3 drejebare aksler og forhjulstræk, kommer kranbilen ind og rundt overalt.  

Opgaverne til kranbilen er mange: montagearbejde, skurvogne, pavilloner, bådtransport, opsætning af spær, kviste, ventilation, vinduer, levering og flytning af byggematerialer, 20 og 40 fods skibscontainere, vakuum sug, "badekar" til nedtagning af tagsten og så videre

Forespørg køretøj

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

51

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble