Kran 50-60 TM - 30 meters rækkevidde

Kranerne i dette segment har en rækkevidde på 30 meter vandret og 33 meter lodret. I løft helt inde ved bilen er kapaciteten 8 tons. Kranen er med flyjib, wirespil og naturligvis fjernbetjening. Vi råder over flere af disse krantyper. Lastbilerne er med lad for godstransport som for eksempel tagpap, byggematerialer, pallegods og lignende. Med manuelle udskud i flyjib kan løftehøjden reduceres maximalt til brug gennem for eksempel vindueshuller. Disse kranbiler er udstyret med beskyttelses hjørner for korrekt og sikker surring. 

Kranvognen er optimal til at transportere gods - både på selve forvognen og på et påhængskørertøj. Dermed kan køretøjet også fungere som transportørdelen af godset, der skal hejses. Kranbilen kan fungerer både som forvogn/hænger og som solo lastbil. Med dette køretøjs store lasteevne, kombineret med mellemstor kran, er transport, levering og hejs af gods lige i øjet til opgaver over længere afstande, som kræver læssekran.  

Opgaverne til kranbilen er mange: montagearbejde, skurvogne, pavilloner, bådtransport, opsætning af spær, kviste, ventilation, vinduer, levering og flytning af byggematerialer, tagpap, isolering, polystyrenisolering, 10 og 20 fods skibscontainere, vaccumsug, "badekar" til nedtagning af tagsten og så videre

Forespørg køretøj

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

51

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble