Kran 35-50 TM - 25 meters rækkevidde

Lastbilkranerne i denne størrelse har en rækkevidde på 25 meter vandret og 28 meter lodret. I de nære løft helt inde ved bilen er kapaciteten 5 tons. Kranen er med flyjib, wirespil og naturligvis fjernbetjening. Vi har flere forskellige kranvogne i dette segment. Lastbilerne er med lad for godstransport som f.eks tagpap, byggematerialer, pallegods ol. Med manuelle udskud i flyjib kan løftehøjden reduceres maximalt til brug gennem eks. vindueshuller. Disse kranbiler er udstyret med beskyttelses hjørner for korrekt og sikker surring. Kranbilerne har stor fleksibilitet og er ofte en all round kran i byggeriet.

Kranvognen er optimal til at transporterer gods både på selve forvognen og på et påhængskørertøj. Dermed kan køretøjet også fungere som transportørdelen af godset, der skal hejses. Kranbilerne kan fungerer både som forvogn/hænger, og som solo lastbil. Med disse køretøjers store lasteevne kombineret med mellemstor kran, er transport, levering og hejs af gods, lige i øjet til opgaver over længere afstande som kræver læssekran.  

Opgaverne til kranbilerne er mange, montage arbejde, opsætning af spær, kviste, ventilation, vinduer, levering og flytning af byggematerialer, tagpap, isolering, polystyren isolering, 10 og 20 fods skibscontainere, vaccum sug, "badekar" til nedtagning af tagsten osv, det er næsten kun fantasien der sætter grænser. 

Forespørg køretøj

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

51

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble