Din erhvervspartner i det professionelle. 

Et professionelt erhvervsmarked som spænder fra ingenører, til gartnere. Det er det meget brede spektrum af professionelle kunder vi arbejder for og med. Alle, og her mener vi faktisk alle, har fra tid til anden brug for kranhjælp eller transport. 

Som kran og transport leverandør mener vi kunsten er at kunne leverer det kunden efterspørger... Ja klart, men måske ikke for alle. Det kunden efterspørger, kan vi hjælpe med at rådgive omkring. Med 5 generationer i vognmandsforretningen er ekspertisen stor, og vi er specialister i det vi gør. 

Om opgaven lyder på et enkeltstående job, tilbagevendende jobs, eller fast kørsel dagligt, så kan Arthur Andersen Kran & Transport sammensætte løsningen til dig. Dette gør sig gældende uanset om opgaven kræver store eller små kraner. Vores affalds håndtering er ligeledes fleksibelt til byggebranchen, fabrikker eller institutioner. 

Med løsninge fra Arthur Andersen Kran og Transport er din løfteopgave eller transportbehov i gode hænder. Vi strækker os længere for vores kunder.   

Forespørg køretøj

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

46

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble