Vi er din professionelle erhvervspartner 

Et professionelt erhvervsmarked som spænder fra ingeniører til gartnere. Det er det meget brede spektrum af professionelle kunder, vi arbejder for og med. Alle har fra tid til anden brug for kranhjælp eller transport. 

Som kran og transport leverandør stræber vi efter at efterleve kundernes efterspørgsler. Derfor står vi også altid klar til at rådgive dig i forhold til dine spørgsmål, uanset i hvilket omfang det måtte være. Med 5 generationer i vognmandsforretningen er vores ekspertise stor, og vi er specialister i det vi gør. Du er derfor altid sikret en kompetent erhvervspartner, når du bestiller kran og tranport hos os. 

Om opgaven lyder på et enkeltstående job, tilbagevendende jobs, eller en fast kørselsordning, så kan Arthur Andersen Kran & Transport sammensætte en løsningen til dig. Dette gør sig også gældende, uanset om opgaven kræver store eller små kraner. Vores affaldshåndtering er ligeledes fleksibelt til byggebranchen, fabrikker eller institutioner. 

Med en løsning fra Arthur Andersen Kran og Transport er din løfteopgave eller transportbehov i gode hænder - vi strækker os langt for vores kunder. 

Forespørg køretøj

Forespørg på
et køretøj

Benyt gerne formularen, hvis du ønsker, at vi kontakter dig for aftale om tilbud. Send gerne relevant adresse med.

140

År med god service

33

Køreklare biler

51

Motiverede medarbejdere

50

Meters rækkevide

bubble