Like vores LinkedIn profil fra Arthur Andersen Transport der er et landsdækkende vognmandsfirma Anmeld Arthur Andersen Transport p?vores google+ profil Like vores Facebook profil fra Arthur Andersen Transport der er et landsdækkende vognmandsfirma

Arthur Andersen Transport

Endelavevej 3

8700 Horsens

Tlf. +45 7562 5677

Fax +45 7562 1552

arthur@(Slet parentes og indhold!)arthur.dk

Miljø

Transport og miljø


Hos Arthur Andersen Transport er det at have fokus på miljøet en naturlig del af hverdagen.
Vi betragter opgaven med at løfte miljøet til allerhøjeste niveau som en fælles opgave for alle i vores samfund.

Det gør vi
Alle vores biler overvåges elektronisk for at opnå besparelse og optimalt brændstofforbrug - og dermed den største miljøgevinst. Der indkøbes udelukkende kørertøjer med alder højeste miljønorm, i øjeblikket EURO 6 med minimal partikel udskillelse.     

Vognparken kontrolleres selvfølgelig også i forhold til gældende lovgivning for at sikre et minimum udledningen af Co2 partikler. 

Arthur Andersen Transport er godkendt af Miljøstyrelsen som indsamler og transportør af affald. Vores plads på Endelavevej 3 i Horsens er godkendt af Horsens Kommunes miljøafdeling til mellemdepot af jord, og firmaet er godkendt som transportør og prøveudtager.

Se evt. Miljøstyrelsens krav til miljørigtig håndtering på MST.dk, alternativt kan kravene også findes via Horsens Kommunens hjemmeside

Copyright ?Arthur Andersen Transport