Like vores LinkedIn profil fra Arthur Andersen Transport der er et landsdækkende vognmandsfirma Anmeld Arthur Andersen Transport p?vores google+ profil Like vores Facebook profil fra Arthur Andersen Transport der er et landsdækkende vognmandsfirma

Arthur Andersen Transport

Endelavevej 3

8700 Horsens

Tlf. +45 7562 5677

Fax +45 7562 1552

arthur@(Slet parentes og indhold!)arthur.dk

Oddervognmandsfirma

Opkøbet af Odder Vognmandsforretning ind under vingerne hos Arthur Andersen Transport giver styrker i begge forretninger.

Odder Skanderborg Saksild Hov Malling Hovedgård

At drive vognmandsforretning i det østjyske forbindes ofte med motorvej E45. Vores store markeder i Århus og Horsens områderne har dog indtil 2015 manglet det bindeled vi nu har fået i form af Odder Vognmandsfirma. Områderne i og omkring Odder, Skanderborg, Hov, Hovedgård, Malling, og en perlerække af mindre landsbysamfund har stor vigtighed for Arthur Andersen Transport og disse er nu blevet mulige at servicere effekttivt

Copyright ?Arthur Andersen Transport