Like vores LinkedIn profil fra Arthur Andersen Transport der er et landsdækkende vognmandsfirma Anmeld Arthur Andersen Transport p?vores google+ profil Like vores Facebook profil fra Arthur Andersen Transport der er et landsdækkende vognmandsfirma

Arthur Andersen Transport

Endelavevej 3

8700 Horsens

Tlf. +45 7562 5677

Fax +45 7562 1552

arthur@(Slet parentes og indhold!)arthur.dk

Anlægsgartner kørsel

Kørsel for anlægsgartner

Anlægsgartneren der effektivt har udført hvad de gør bedst, beskæring, klipning og vedligehold fortjener også en effektiv færdiggørelse. Lad vores grabbiler klare bortskaffelsen af grenaffaldet eller hækken vi har rykket op.  

Sav og træfældning.

Hvis træer skal topkarpes eller helt fjernes, er vores motorsav der er monteret i enden af en kran med hydraulisk krog til fastholdelse af de af skårede grene svaret. Alt kan ordnes fra jorden af en mand. Beskæringen foretages uden risiko for at grenene falder ned over uønskede ting. Bortkørsel af affaldet klargøres i takt med grenene der kommer ned til jorden.

Copyright ?Arthur Andersen Transport